0630-747-9950 jegvertcar@gmail.com

HOTBOX

Hatékony megoldás a karosszéria horpadásainak javítására

 

HOTBOX technika

A Hotbox technika egy innovatív és hatékony módszer a karosszéria horpadásainak javítására, amely lehetővé teszi a horpadások visszaállítását anélkül, hogy károsodna a festési felület. Ez a módszer különösen hatékony a PDR (Paintless Dent Repair) technikával kombinálva, és nagyfokú precizitást és szakértelmet igényel a javítási folyamat során.

Hogyan működik a HOTBOX?

A Hotbox egy speciális eszköz, amely hőenergiát alkalmaz a horpadások javítására. A javítók a Hotbox-ot használják a horpadások felett, hogy felmelegítsék a festett felületet. Ez a hőenergia segít a festék rugalmasságának növelésében, lehetővé téve a horpadások kifeszítését és visszaállítását anélkül, hogy károsodna a festés.

Miért előnyös a HOTBOX?

A HOTBOX technika számos előnnyel jár mind a jármű tulajdonosai, mind a karosszéria javítók számára:

Precíz és hatékony: A Hotbox segítségével a horpadásokat nagyfokú precizitással és hatékonysággal lehet javítani, minimalizálva a javítási időt és a jármű leállási idejét.

Kíméli a festést: Mivel a Hotbox technika nem igényel nagyobb mechanikai beavatkozást vagy festést, megőrzi az eredeti festés minőségét, és megjelenését.

Univerzális alkalmazhatóság: A Hotbox technika alkalmazható különböző típusú horpadások javítására, ideértve a kisebb és mélyebb horpadásokat is.

Környezetbarát megoldás: A Hotbox minimális mennyiségű vegyszert vagy egyéb környezetszennyező anyagot használ, így környezetbarát alternatívát kínál a karosszéria javítására.e.

Hol alkalmazzák a HOTBOX-t?

A Hotbox technikát általában olyan helyeken alkalmazzák, ahol a horpadások mérete és típusa lehetővé teszi a hőenergia alkalmazását a festett felületen. Ez a technika különösen hatékony  az enyhén deformált felületek kezelésére,parkolási sérülések és egyéb kisebb sérülések javítására.

A Hotbox technika alkalmazása előtt fontos, hogy egy tapasztalt és képzett szakember végezze el a javítást, hogy biztosítsa a minőségi eredményt.

18 éve foglalkozunk jég és horpadásjavítással.

Elégedettség garantált

Hívjon minket!

0630-747-9950     0630-897-0050

vagy