0630-747-9950 jegvertcar@gmail.com

Ózongenerátoros tisztítás

Az ózongenerátoros tisztítás egy hatékony módszer a gépjárművek belső tisztítására és szagtalanítására.

 

Ózongenerátoros tisztítás

Az ózongenerátoros tisztítás egy hatékony módszer a gépjárművek belső tisztítására és szagtalanítására. Az ózon egy erős oxidálószer, amely képes elpusztítani a baktériumokat, vírusokat és gombákat, valamint elnyomni a kellemetlen szagokat a jármű belsejében. Ezen kívül az ózon kevésbé káros és környezetbarátabb módszer, mint például a vegyszerekkel végzett tisztítás.

 Az ózongenerátoros tisztítás előnyei közé tartozik a gyors és hatékony működés, valamint a mélyreható tisztítás, amely eléri azokat a nehezen hozzáférhető területeket is, amelyeket más módszerekkel nehezebb lenne megtisztítani. Fontos azonban megjegyezni, hogy az ózon egy erős oxidálószer, ezért szükséges bizonyos óvintézkedéseket betartani annak érdekében, hogy ne legyen káros hatással az emberekre és a jármű belsejében lévő anyagokra.

Az ózon tisztítóhatása után oxigénné alakul át, így nincs szükség káros vegyszerek vagy illékony szerves vegyületek (VOC-k) használatára, ezáltal környezetbarát megoldás.

Az ózonmolekulák könnyen behatolnak a textíliákba, szőnyegekbe, párnákba és egyéb nehezen hozzáférhető helyekre is, így alapos tisztítást biztosítanak a jármű belsejében.

Az ózonkezelés után hosszabb ideig is megmaradhat a friss és tiszta légkör a járműben, és az ismétlődő szagtalanító kezelések ritkábban szükségesek.

Az ózongenerátoros kezelés gyorsan elvégezhető, és általában már egyetlen kezelés után érezhetőek a pozitív hatások, beleértve a kellemetlen szagok megszüntetését is.

Az ózonmolekulák nemcsak a levegőben lévő szennyeződéseket és kellemetlen szagokat semlegesítik, hanem a felületeket is tisztítják és frissítik.

18 éve foglalkozunk jég és horpadásjavítással.

Elégedettség garantált

Hívjon minket!

0630-747-9950     0630-897-0050

vagy