0630-747-9950 jegvertcar@gmail.com

PDR

A PDR (Paintless Dent Repair) technika

Hogyan javítsunk horpadásokat és jégkárokat hatékonyan?

 

A PDR, vagyis a Paintless Dent Repair

A PDR, vagyis a Paintless Dent Repair egy innovatív és hatékony módszer a karosszéria horpadásainak és jégkárjainak javítására anélkül, hogy a festési felületet érintené. Ez a technika különleges eszközöket és módszereket alkalmaz, hogy visszaállítsa a karosszéria eredeti alakját, minimális beavatkozással és károsodás nélkül.

Hogyan működik a PDR?

A PDR technika során a javító munkás speciális eszközöket és technikákat használ a horpadások vagy jégkárok „kiegyenlítésére” a karosszéria elem belső felületéről. Ezek az eszközök lehetnek horpadás eltávolító rudak, gumifejek vagy más speciálisan csak erre a módszerre készült eszközök, amelyek segítenek a horpadások alakjának visszaállításában. A szakemberek nagy körültekintéssel és precizitással dolgoznak, hogy elkerüljék a festési felület károsodását és biztosítsák a tökéletes eredményt.

Miért előnyös a PDR?

A PDR technika számos előnnyel jár mind a jármű tulajdonosai, mind a karosszéria javítók számára:

Gyors és hatékony: A PDR lehetővé teszi a horpadások és jégkárok gyors és hatékony javítását, minimalizálva a javítási időt és a jármű leállási idejét.

Költséghatékony: Mivel a PDR nem igényel festést vagy egyéb anyagokat, általában költséghatékonyabb megoldást jelent a hagyományos javítási módszerekhez képest.u

Környezetbarát: A PDR technika minimális mennyiségű vegyszert vagy egyéb környezetszennyező anyagot használ, így környezetbarát megoldást jelent a karosszéria javítására.

Megőrzi az eredeti festést: A PDR során nem kell festeni vagy újraképezni a javított területet, így megőrződik az eredeti festés és az autó értéke.

Hol alkalmazzák a PDR-t?

A PDR technikát általában olyan helyeken alkalmazzák, ahol a horpadások vagy jégkárok kisebbek és a festési felület sértetlen. Ilyen helyek lehetnek például parkolási sérülések, jégkárok, kisebb ütközések, és más olyan esetek, ahol a horpadások nem mélyek és nem sérült meg a festés.

A PDR technika alkalmazása előtt fontos, hogy egy tapasztalt és képzett szakember végezze el a javítást, hogy biztosítsa a minőségi eredményt.

18 éve foglalkozunk jég és horpadásjavítással.

Elégedettség garantált

Hívjon minket!

0630-747-9950     0630-897-0050

vagy