0630-747-9950 jegvertcar@gmail.com

Bemutatkozás

A Jégvert Car  Kft. név egyenlő a minőséggel és megbízhatósággal!

 

Bemutatkozás / Rólunk

Weboldalunk segítséget nyújt Önnek szolgáltatásaink és tevékenységi körünk megismerésében.

A Jégvert Car  Kft. név egyenlő a minőséggel és megbízhatósággal, ezt szellemiséget és felhalmozott tapasztalatot szeretnénk az Ön rendelkezésére bocsátani  a horpadás- és jégkárjavítás szakterületen.

A horpadások 100%-osan eltüntethetők. Nincs utócsiszolás! 

18 éve foglalkozunk jégkár és horpadásjavítással

Lelkiismeretes munkavégzés

A horpadások 100%-osan eltüntethetők. Nincs utócsiszolás!

Legyen akár élben, vagy merevítő alatt. Legyen bármilyen munkáról is szó, munkatársaink az adott feladatot a lehető legkörültekintőbben végzik el, ügyelve az olyan apró ám de jelentős fontosságokra is.

Cégünk csak a legkiválóbb alapanyagokkal dolgozik, mint például : 3M, Riwax, Würth, Dentcraft, GLEXO, Carbon,Dent Tool Company.

Ez a szakma mérnöki pontosságot követel tőlünk. Minden cselekedetünk, minden lépésünk egyfajta tervezés eredménye. Ahhoz, hogy sikeresek legyünk, szükség van arra, hogy az apró részleteket ne hagyjuk figyelmen kívül. Pontosan úgy, ahogyan egy mérnök tervez egy épületet vagy egy gépezetet, mi is gondosan megtervezzük és kidolgozzuk tevékenységeinket, hogy azok eredményesek és hatékonyak legyenek.

Az alaposság és a pontosság olyan értékek, melyek mind a szakmánkban, mind pedig a mindennapi életben kulcsfontosságúak. Éppen ezért, minden munkát, legyen az nagy vagy kicsi, a lehető legnagyobb precizitással végzünk.

Ha minden lépést mérnöki alapossággal követünk, akkor a végeredmény biztosan kifogástalan lesz. Az apró részletek gondos átgondolása és megfelelő kezelése lehet az, ami elválasztja a kiválóságot a középszerűségtől. Ezért vagyunk tudatosak és figyelmesek minden tevékenységünk során, és biztosak lehetünk abban, hogy az eredmény a lehető legjobb lesz, amit csak elérhetünk.

18 éve foglalkozunk jég és horpadásjavítással.

Azért képviseljük ezt a technológiát, mert szinte művészi dolog, hogy egy jég által megsérült karosszéria kézimunkával és hatalmas türelemmel visszanyeri eredeti állapotát. Az autó értéke a jégverés előtti állapothoz változatlan , az eredmény pedig varázslatos.

A horpadásokat a hiedelemmel ellentétben, nem szippantjuk, hanem kéziszerszámokkal, apró masszírozó mozdulatokkal tereljük vissza az eredeti állapotába.

Áraink: Egy rövid szemle után tudjuk meghatározni, ez függ a horpadás elhelyezkedésén, milyenségén, méretén ,valamint a fényezés minőségén és a karosszéria elem anyagán (Lemez, aluminium).

Szolgáltatások: horpadásjavítás, jágkárjavítás, bevásárlókocsi okozta sérülések,gesztenye, lehulló faág okozta horpadások , esztétikai javítások.

A csapatunk

Legyen bármilyen munkáról is szó, munkatársaink az adott feladatot a lehető legkörültekintőbben végzik el, ügyelve az apró ám de jelentős fontosságokra is.

Csécs Tibor

Jégkárjavító

Csécs Nikoletta

Tulajdonos

Szabó Attila

EV-Jégkárjavító

18 éve foglalkozunk jég és horpadásjavítással.

Elégedettség garantált

Hívjon minket!

0630-747-9950     0630-897-0050

vagy